23 de septiembre de 2010

Valldorsala informa

En aquesta nova temporada 2010-2011 que començarà el proper 27 de setembre, Valldorsala posarà en marxa una nova reglamentaciò en quant als partits aplaçats respecta. En la busqueda d'una millor competiciò la lliga penalitazarà amb dos punts menys a la clasificaciò als equips no presentants a un partit. S'enten així, equips que no apareguin a la seva hora i instal.laciò de joc sense previ avís. Cal recordar que els equips poden aplazar un partit al-legant el seu motiu a la direcció de competiciò amb 24 hores de marge. En cas contrari el partit no s'aplaçarà. En el cas de que un equip no es presenti al seu partit sense donar cap explicació a la competiciò i sempre i quant no sigui un error de la mateixa, l'equip presentat guanyarà automaticament 5-0 l'encontre i l'equip infractor a més de tres punts que perdrà per la no presentaciò veurà com se li restan dos punts més a la clasificaciò per aquesta nova reglamentaciò.


Amb aquesta mida Valldorsala vol aconseguir que els equips respectin la competiciò i els rivals abans, durant i desprès d'un partit.

7 comentarios:

 1. No me importa
  solo quiero que nos baje los precios que cada año pagamos más

  ResponderEliminar
 2. Carlos (el propietario)24 de septiembre de 2010, 10:14

  Esta noche cena en las Brujas.

  ResponderEliminar
 3. Fiesta para algunos
  otros trabajamos aunque sea fiesta

  ResponderEliminar
 4. Estoy hasta la polla de decir k yo no voy a las brujas

  ResponderEliminar
 5. EL SUEÑO DE MORFEO VA A LA MERCÉ

  ResponderEliminar
 6. Despues de registrarme en la pagina de valldorsala para poder entrar, he visto que debutamos el Jueves dia 30 a las 20.30 h. Habría que ir tanteando a ver cuantos somos, porque asi a bote pronto creo que no estaran ni jordi, ni ramón, ni edu...

  ResponderEliminar